De ongekende en ongelimiteerde voordelen
van reïncarnatietherapie voor jou

Reïncarnatietherapie | coaching voor ondernemers to the max

Jouw mogelijkheden zijn ongelimiteerd

Jouw mogelijkheden zijn ongelimiteerd

Zit jij als ondernemer of ZZPer momenteel in een slecht verhaal* of een negatieve spiraal en lijkt het wel alsof je in één groot mysterie beland bent van waarom jou iets maar steeds niet lukt (en een ander wel)? En je bent bang dat je ook nog eens gaat verzuipen in een of andere therapie- of coachingsvorm voor ondernemers waarbij je eerst helemaal ondersteboven wordt gekeerd? Goed nieuws! Dan gaat reïncarnatietherapie jou ab-so-luut verbazen. 100%.

Dit is business coaching (training) voor ondernemers en ZZPers op een snelle, korte en krachtige manier. Met andere woorden: zo min mogelijk afspraken of sessies. En dan krijg je ook nog eens een SUPERBOOST in jouw groei en ontwikkeling door de beste ondernemerscoach en -trainer die er is: Je eigen onderbewustzijn.

Jouw onderbewustzijn, je trouwe dienaar, neemt je mee verder dan je ooit bent gegaan, levert je oplossingen waar je waarschijnlijk in 20 jaar nog niet op zou zijn gekomen en laat je meer van jezelf en de wereld ontdekken dan je je van tevoren had kunnen voorstellen.

Het enige wat het van je vraagt is om een laagje dieper te gaan in jezelf (dan je waarschijnlijk gewend bent) en jezelf en het proces van deze wijze van mental business coaching te vertrouwen. Dat is alles. Daarna heb je nog een heel leven om het eventueel af te zeiken, op feestjes als leuke anekdote te gebruiken, te negeren of te saboteren… ;-)


Hoe werkt het en wat kan je er als ondernemer mee?

JE UIT EEN verkeerde HYPNOSE OF EEN SLECHT VERHAAL* HALEN

Ik weet wat mijn doel is, maar er zit een groot gat in de weg

Ik weet wat mijn doel is, maar er zit een groot gat in de weg

Tijd bestaat niet en alles is energie volgens Einstein. Dus alles wat je wil of wat je zoekt ‘is’ nu. Daarvoor hoef jij je enkel alleen maar die staat in te voelen of te herinneren en daarin te blijven geloven. Hoe langer je in deze staat blijft, hoe meer je onderbewuste dit gelooft en het gaat aantrekken.

Om voor jou volledig in een nieuw mooi verhaal (staat van zijn) te stappen, moet er eerst een slecht verhaal (staat van zijn) eruit. Om die superboost te krijgen, moet je eerst het probleem aankijken en begrijpen. En dat doe je door naar het allereerste moment te gaan waarop jouw probleem ontstond. f

Zo kan je bijvoorbeeld ‘iets’ van je ouders en/of omgeving geleerd hebben met betrekking tot het ingebrachte probleem. Zo kreeg een ondernemer, die enkel en alleen klanten binnenhaalde als die kei- en keihard werkte, jarenlang onderbewust van zijn vader mee dat “Geld niet aan bomen groeit”, “Als je klandizie wil, moet je ze zelf binnen zien te halen.” en “Als je iets wil, moet je er kei- en keihard voor werken. Niks komt vanzelf”. Hij deed dus nog steeds wat zijn vader hem adviseerde, waardoor hij al die tijd in een slecht verhaal bleef zitten.

Wellicht dat je denkt? Ja, maar dat is echt te simpel! Mijn vader heeft mij écht niet gehypnotiseerd (of behekst) met die onzin! Heel begrijpelijk, maar soms is het echt zo simpel.

 

Download en ervaar je toekomstige SUCCES als ondernemer nu

Wanneer jij als ondernemer eigenlijk nooit echt succes of je doel hebt ervaren (hebt bereikt), kan het enorm helend werken door naar een vorig leven te gaan, waarin jij wél een ondernemer was met héél veel succes, zakelijke klanten en waarin jij je doel bereikt had. Door dit weer te ervaren activeer jij dit gedeelte weer in jezelf en maken je hersenen (onderbewustzijn) nieuwe verbindingen aan. (Geloof je niet in vorige levens, zie het dan als jouw unieke fantasie of iemand uit je voorouderlijke lijn. Je onderbewustzijn registreert het sowieso als waar na 60 seconden (NLP).)

En…Hoppa..!!!

En…Hoppa..!!!

Ongekende oplossingen en mogelijkheden in jezelf

Jij als ondernemer kan dan in dat vorige leven (en dus tegelijkertijd in het nu) ervaren hoe het is wanneer je succes hebt en waarom alles je voor de wind gaat. Je ervaart wie je dan bent, hoe het is en voelt en hoe je je door het leven begeeft en op situaties reageert. Je ervaart hoe bepaalde gebeurtenissen uiteindelijk positief kunnen uitpakken en nog veel meer. Ook zal je gelijkenissen zien met je huidige leven en huidige professie die gewoonweg niet te ontkennen zijn. En ook begin je mogelijkheden te zien daar waar je ze eerst niet zag (of voelde).

Echter, komt er in dat vorige leven ook het onderliggende probleem naar voren. Precies dat probleem waardoor jij niet kan bereiken wat jij nu zou willen. Door dit leven weer te ervaren krijg je ook de mogelijkheid om het eindelijk in de kern te veranderen.

Zo kan jij als ondernemer in het vorige leven zoveel succes gehad hebben dat het succes met je op de loop is gegaan waardoor je leven stuurloos raakte en jij bijvoorbeeld je geliefde(n) kwijtraakte of van je vervreemde. Het onderbewustzijn zal dan in het huidige leven bij succes zeggen:"Stop! Dit pad wil je niet in, want dan gaat het fout met je leven (je raakt iedereen kwijt)." Jouw onderbewustzijn heeft geen keuze en doet wat het is opgedragen door jouw bewustzijn en saboteert je leven met een positieve intentie (die jij al lang en breed niet meer kunt herinneren) en die nu de kop opsteekt en je verschrikkelijk tegenwerkt.

Wow. Als dit mogelijk is, dan…

Wow. Als dit mogelijk is, dan…

NIEUWE ERVARINGEN VOOR jou als ONDERNEMER

Deze nieuwe ervaringen maken dus nieuwe verbindingen in jouw onderbewustzijn aan, waardoor het gemakkelijker wordt voor jou als ondernemer om dit weer als 'natuurlijk' te ervaren en nieuwe positieve ervaringen aan te trekken.

GELOOF EN VERTROUWEN en in de flow zijn

Je krijgt op diep energetisch niveau (of anders gezegd: meer dan enkel op mentaal of emotioneel niveau) de oplossing aangereikt. Want daar word je vanzelf naartoe geleid (de oplossing zit in het probleem). Bewust kan jij als ondernemer jouw onderbewuste opnieuw instrueren, omdat je het geloof en vertrouwen hebt dat het nu niet meer zal gebeuren en dat het juist fijn is om succes of je doel bereikt te hebben. Je weet het weer, je ziet het weer, je voelt het weer, je gelooft het weer. Hierna heb jij je energetisch weer helemaal verbonden met je doel en zal het doel zich manifesteren. Zo werkt het universum.

Na zo'n sessie gebeuren er al vaak heel veel positieve dingen voor de ondernemer. Energie die in het niet- hebben ging zitten of in kei- en keihard op onnatuurlijke wijze werken om iets te bereiken, gaat opeens stromen en voor je werken. Ben je niet benieuwd wat er dan allemaal voor (onverwacht) mooie dingen kunnen gebeuren als jij volledig kan stromen?


jouw-ladder-naar-succes-regressietherapie-reincarnatietherapie.png
 

EN HOE GAAN WE NU TE WERK DAN?

Allereerst bespreken we in het eerste half uur tot een uur je gewenste toestand, je doel of je droom en brengen we die in kaart. Maar je mag ook vanuit het probleem praten, bijvoorbeeld waarom het maar niet lukt om nieuwe klanten binnen te halen of waarom je die promotie nooit krijgt. Dit vertaalt zich uiteindelijk in een doel, een toestand, die impliceert dat aan jouw doel (wens) voldaan is.

JOUW ONDERNEMERSDOEL: “JIJ, MAAR DAN DE UPDATED VERSIE”

Hierna gaat de relaxfauteuil ook echt op de relaxstand, waarbij je vrijwel volledig achterover liggend je ogen dichtdoet en je je totaal (dus mentaal, emotioneel, lichamelijk) verbindt met je doel, droom of gewenste toestand in een toekomstige scene waarin alles wat jij wil ook zo is. Als vanzelf komen precies die blokkades en ervaringen (en van daaruit alle emoties en gedachten) naar boven die jou hiervan vandaan houden of eruit proberen te ‘halen’. (En anders had je eigenlijk helemaal niet hoeven komen…). Zelfs blokkades waar je nóóóit aan gedacht zou hebben en die door het gros van de (business)coaches geeneens opgemerkt zouden worden.

WELKE BLOKKADES EN NEGATIEVE OVERTUIGINGEN KAN JIJ ALS ONDERNEMER ERVAREN?

• De ondernemer gelooft eigenlijk niet dat het doel behaald kan worden.
• De ondernemer ziet bepaalde beren op de weg die eerst weggenomen dienen te worden.
• De ondernemer heeft een moeizame relatie met personeel of klanten.
• De ondernemer heeft moeite om zakelijke transacties tot stand te laten komen.
• De ondernemer heeft moeite om een steady flow aan inkomsten te generen.
• De ondernemer heeft het gevoel altijd achter de feiten aan te lopen of op een stuurloos schip te staan.
• De ondernemer heeft het gevoel dat ie niks kan inbrengen tegen de concurrentie.
• De ondernemer wil zijn bedrijf uitbreiden, maar ‘iedere keer gaat alles mis’ (self fulfilling prophecy)

 

Klaar om jezelf en je mogelijkheden opnieuw te ontdekken?

HOEVEEL SESSIES MOET JE DOEN?

Arthur+de+Jong+Regressie+en+Reïncarnatietherapeut.jpg

Eigenlijk is één sessie al genoeg met betrekking tot jouw specifieke probleem of vraag. Een enkele keer (afhankelijk van het probleem en de diepte van het probleem) zijn het meerdere sessies (2 of 3). Vaak gaat het dan meer om het implementeren van de inzichten. Maar oké, oké, als je meer sessies wilt doen, is dat ook goed natuurlijk.

Ik kan er enorm van genieten wanneer ondernemers die talloze cursussen en workshops hebben gedaan, zoals bijvoorbeeld mindfulness, time-management, mindset trainingen of roadmap to succes, wat ze op een of andere manier niet volledig kunnen implementeren, wel volledig begrijpen en voor zich kunnen laten werken, nadat ze deze therapie (ok, noem het coaching ++) hebben ‘uitgeprobeerd’ in het kader van ‘out of the box’ denken.

Time to beam you up?

Ben jij als ondernemer, ZZP’er of kleine zelfstandige klaar om af te rekenen met al die tegenslagen en om jezelf en je onderneming naar een hoger plan te tillen? Met andere woorden: ben jij klaar met je probleem en klaar om je droom te verwezenlijken?

Maak een afspraak voor een regressietherapiesessie (oké businesscoachsessie, mental coachingsessie, mastermindsessie, wat jij wil), of lees hier enkele voorbeelden van andere ondernemers.

 

JOUW ONDERNEMERSDOEL: “JIJ, MAAR DAN DE UPDATED VERSIE”

  • Met coaching/regressietherapie vertrek jij vanuit de toestand waarin jouw droom bereikt is.

  • Vanzelf kom je precies die blokkades tegen waardoor je nu je droom niet kan manifesteren en kan je het helen.

  • Je komt er eindelijk achter wat het precies was wat je met meesjouwde wat jou van je doel afhield. Je laat het daarmee van je rug afvallen en hoe gek het ook klinkt begint het nu vóór je te werken.

  • Reïncarnatietherapie is de kers op de taart van waarschijnlijk heel veel trainingen die je wellicht al gedaan hebt (basic, advanced én expert én master).

Out of the box. Ongekend. Wat je allemaal met je onderbewustzijn kan doen als je je er bewust van bent.

Out of the box. Ongekend. Wat je allemaal met je onderbewustzijn kan doen als je je er bewust van bent.