Terug naar jouw Toekomst met Reïncarnatietherapie

Ben je klaar om tijd, ruimte en jezelf te overstijgen?

Ga terug om je toekomst te veranderen

Ga terug om je toekomst te veranderen

STAP IN JE EIGEN TIJDMACHINE EN REPAREER JEZELF OP DE PLEK WAAR HET PIJN DOET

Heb je weleens het gevoel dat dit, waar je nu bent en nu mee zit, oud of outdated is? Dat er meer is, dat je meer kan zijn, krijgen en ervaren dan wat je tot dan toe ervaren hebt of geweest bent? Ja? Dan is alles wat je nodig hebt om ‘terug’ te komen in het nieuwe een droom, een wens of een doel. Én het verlangen… O ja, en een open mind.

Stap in je droom en laat je daar brengen waar het verhaal onaf is om het ditmaal goed te laten verlopen of laat je daar brengen waar het verhaal begint en laat het daarna nooit meer eindigen. Stap daarna weer heelhuids uit in het hier en nu en ga weer je glorieuze toekomst tegemoet.


Alles begint met een wens, droom, doel of verlangen

Alles wat je nodig hebt is een verlangen

Alles wat je nodig hebt is een verlangen

Je droom, wens of doel is leidend voor jouw reis ‘terug naar jouw toekomst’, oftewel terug naar wie je echt wil zijn en echt bent. Of je nu een talent van je wil maximaliseren of herontdekken, je je bedrijf uit de goot wil krijgen of juist naar ongekende hoogtes wil brengen, alles wat je nodig hebt is een verlangen en een open mind. Want je komt precies daar uit waar de blokkade zit om het te fixen en je neemt gelijk alle kennis en kado’s mee die je daar achter hebt gelaten voor jezelf (en voor een later tijdstip).


Klaar om je verleden, heden en toekomst te veranderen?

Je onderbewustzijn brengt jou precies daar waar je moet zijn

Je onderbewustzijn brengt jou precies daar waar je moet zijn

Heb je een droom, wens, verlangen of een doel? Goed zo! Fasten your seatbelt, want dan gaat alles straks met de snelheid van het licht. Stel je zelf voor dat je in een stoel gaat zitten en met je vingers je bestemming (⚑) intikt: bv Een gezonde en gelukkige jij, die doet waar die goed in is en meer dan rijkelijk ervoor betaald wordt. Stel je voor dat nadat je je ogen dichtdoet, de reis begint. Je stoel voelt ongemakkelijker aan, je lichaam begint zenuwachtig te worden, je begint te twijfelen of dit wel goed is, je denkt dat je dit niet lang kan volhouden, deze ongemakkelijke energie waarin je je nu bevindt en die iets met je doet en dan… dan opeens ben je daar waar je moest zijn. Precies op tijd om datgene te veranderen wat jou zo in je leven blokkeert anno 2019.


(⚑) Hier heb je 2 opties:

Ga verder♾in de tijd

Of ervaar jezelf wanneer jij datgene hebt en/of doet of bent wat jij altijd al wilde doen of zijn. Ervaar hoe natuurlijk je dit afgaat, de mate waarin je gelooft dat dit kan zijn, ervaar wat je dan zou doen en zou zijn als je dat had of was. En ervaar daar wat er nog onaf is. Mis je moed? Mis je drive? Mis je iets of loopt iets iedere keer anders dan je zou willen? Jij verandert dat wat nodig is, zodat je, wanneer je weer terugkeert in het hier en nu, het voor je begint te werken (ipv tegen je).

Ga terug in de tijd

En ‘bevrijd’ of ‘red’ dat deel van jou wat ergens in het verleden (in een andere tijd) in dat oude gevoel is blijven hangen van een nare ervaringen die zich onderbewust blijven repeteren en uitspelen in je leven, zodat je het nu kan helen. Om daarna weer terug te keren naar het hier en nu, waarin het probleem voor je gaat werken ipv tegen je.

 
 


Verken je toekomstige ik

Verken je toekomstige ik

Wat gebeurt er tijdens♾ en na een sessie?

Gedurende de sessie, praat ik je naar een ontspanning toe, een relaxatie, zodat jij en jouw lichaam meer ontspannen zijn en je onderbewustzijn toegankelijk wordt gemaakt. Hierna laat ik je verbinden met de toekomst waarin dat is wat jij wil. Van daaruit verken jij het nieuwe landschap en kan jij zelf inzien wat maakt dat je daar nog niet bent en hoe je daar weer moet komen of wat daar is wat je nog in jezelf moet ontwikkelen en hoe je dat kan ontwikkelen.

Door deze toekomstige ik te bezoeken, haal je de toekomst naar het hier en nu (want alles is energie en tijd bestaat niet, volgens Einstein, weet je nog?) en ga je die toekomst aantrekken. (Beter dan dit kan ik het je nog niet verkopen.)

De informatie die je ontvangt tijdens deze trance gaat over het hier en nu waar jij je nu in bevindt. En soms gaat het over iets anders dan waar jij dacht dat het over zou gaan. Zo kan je voor je werk komen, voor die promotie, maar gaat het uiteindelijk over jezelf laten zien op alle vlakken van je leven of een oude vete met een leraar op school. Hoe dan ook, je onderbewuste geeft je precies datgene wat voor jou het meest belangrijk is om die nieuwe werkelijkheid te kunnen ervaren.

Je komt altijd uit daar waar je moet zijn.

Je komt altijd uit daar waar je moet zijn.

Keer weer terug in de nieuwe jij

Wanneer je alle mogelijkheden hebt onderzocht van je toekomstige leven, keer je weer wakker en meer ontspannen terug, klaar en vol vertrouwen om de veranderingen te implementeren die jou naar datgene leiden wat je wil. Wat je hebt beleefd voelt zo als echt aan, dat je ook weet dat het echt kan en dat het niet alleen maar bij dromen en visualiseren blijft.

Deze ervaring brengt je nieuwe inzichten en persoonlijke kennis die je kunt gebruiken op momenten dat je doel of droom bedreigd wordt in het dagelijkse leven. Dit zal je ondersteunen en bemoedigen om continu door te gaan richting je doel of droom die jij hebt ervaren tijdens de sessie.

 

Wat maakt deze therapie zo uniek?

Je droom, wens of doel is leidend voor mij en voor jouw reis ‘terug naar de toekomst’,
oftewel terug naar wie je echt wil zijn en echt bent.

Of je nu vooruit de tijd ingaat om je probleem op te lossen of achteruit in de tijd, ik help je met alles wat jou tegenhoudt om daar aan te komen waar je wil zijn of met wat je bent kwijt geraakt. Hier ligt mijn expertise. Met mij als jouw co-reiziger, therapeut of spiritueel coach in Noordwijk, naast je op de stoel breng ik jou daar waar je wil zijn om van daaruit alles te elimineren wat jou in het oude houdt en zodat jij krijgt wat van jou is.

Wat is jouw droom, doel of verlangen?

Test jezelf, test HET ZELF

 
Naam *
Naam
Wie wil je zijn in de toekomst en wat is de reden dat je dit zou willen doen?